Ginesia Montepulciano BIO
Region
Abruzzo
Typ
Červená vína
Odrůda
Montepulciano
Druh
Suché
Teplota servír.
16-18°
Objem
0,75l
Období sklizně probíhá v druhé polovině října. Hrozny jsou po pečlivém odstopkování lisované. Mošt se slupkou se nechá kvasit v nerezových tancích 10/15 dní při teplotě 25 až 28 stupňů. Jena část zraje v ocelových tancích a druhá v dubových sudech po dobu 6 měsíců.
- VZHLED: rubínově červená, jemné fialové odstíny
- AROMA: intenzivní, ovocná vůně třešní, květinové tóny, lehce kořenité aroma
- CHUŤ: v ústech jemná tříslovina, plná chuť, vyvážená s mandlovým závěrem
- PÁROVÁNÍ: grilovaná a pečená masa, první chody s velmi strukturovanými omáčkami
- ALKOHOL: 13,5 %

Co by vás ještě mohlo zaujmout
Jsme výhradní dovozce, jinde tato vína nenajdete
Osobně vybraní vinaři, kteří mají příběh
Každému věnujeme maximum péče